Vi kan digitala låssystem. Som Digital Låssmed® kombinerar vi traditionell yrkeskunskap med hög kompetens inom digitala lås- och passersystem. Vi levererar smarta helhetslösningar för fastighetens behov av digitala lås och nyckelhantering.

Enkel digital nyckelhantering med en Digital Låssmed®

Vi tillhandahåller en molnbaserad portal för fastighetsägare och förvaltare där det är enkelt att göra säkra digitala nyckelkvittenser, ha full kontroll på fastighetens alla dokument, följa ärendehistorik och ta fram nya digitala nycklar.

Vi kallar den Låsportalen. Här kan du ladda upp planritningar, avtal och sätta behörigheter – all information är skyddad och åtkomst sker genom BankID. I Låsportalen kan nyckelansvarig eller de boende själva beställa och spärra nycklar online. Låsportalen finns även som App. Där kan boende bland annat beställa nyckelkopior eller få en borttappad nyckel spärrad. Tryggt och enkelt för användaren, och bekymmersfritt för fastighetsägaren.

Vill du veta mer?

Därför ska du välja oss som är en Digital Låssmed®

Vi har marknadens högsta kompetens inom digitala låssystem. Genom gedigen erfarenhet av kompletta låssystem och digitala tjänster, i kombination med högsta kundfokus och förståelse för både arbetsprocess och driftsättningsrutiner har en kvalitetsgaranti under det registrerade varumärket Digital Låssmed® tagits fram. Detta för att du ska få den bästa digitala låsleveransen med maximal utväxling och största kundnytta. Digital Låssmed® är en kvalitetsstandard som tagits fram för att den digitala låstekniken ska komma till sin fulla rätt och utformas optimalt utifrån varje unikt kundbehov. Vill du veta mer om Digital Låssmed? Läs om konceptet på digitallassmed.se eller ring oss på 044-21 90 00.